Bornholm - Svaneke
 

Bornholms eneste capoeira afdeling er under udvikling i Svaneke.

Mestre Rui og Capoeira Gruppen Senzala har før haft træning på Bornholm, og efter flere års pause, vil vi gerne starte op igen.

Arbejder du i en skole, klub, virksomhed, institution, gymnasium el. lign. der trænger til en aktiv, sjov og teambuild´ende workshop, så kontakt os på info.ruicapoeira@gmail.com

 

Undervisning ved af Contra-mestra Vida capoeira instruktør og fysioterapeut.

Børn og voksen

 

 

CAPOEIRA WORKSHOP III

2019

Svaneke Friskole

 

Hvor

 

Svaneke Friskole

Bornholm

 

2010 - present

2010 - present

Træningen ledes af Contra-mestra Vida (Vibe)

 

Contra-mestra Vida har trænet capoeira i capoeiragruppen Senzala siden 1994. Hun har haft flere længere ophold i brasilien med træning og studie af capoeira.
Hun har indgående kendskab til den brasilianske kultur, samt samba spil og dans.

 

Prof.a Vida blev gradueret lilla bælte af Mester Rui i 2012. Hun har siden 2001 undervist i Capoeira, og haft egne hold i Humlebæk, Espergærde, Dragør og Tårnby.

 

Contra-mestra Vida underviser ikke fast på Bornholm, men vil afholde capoeira workshop i løbet sæsonen.

​Målet er at finde en træner, der kan forestå den faste træning fra næste sæson, og indtil da forberede denne på at kunne undervise i capoeiraens mange aspekter med kampteknikker, akrobatik og musik.

 

 

 

 

.

 

Lidt om holdet

 

Holdet kan have både børn og voksne på flere niveauer. Nogle kan have trænet capoeira i Svaneke før, mens enkelte har flere års erfaring fra før, de flyttede til Bornholm.

Det betyder et hold med stort potentiale; Elever med et bredt reportoire af capoeira bevægelser, og elever der kan spille capoeira instrumenter og synge for på sangene.

 

Vi glæder os til at kunne starte hold op i Svaneke igen, og invitere vores søster grupper fra Sjælland til Capoeira arrangementer i den smukke Bornholmske natur.

 

Krav

 

Der ingen aldersgrænse eller krav til fysiske færdigheder. Du skal blot møde op.