top of page

lør. 30. sep.

|

Spejderhytten

TEEN WEEKEND

Denne weekend er dedikeret vores store elever - Teen 11+ Vi skal have kursus, teambuilding, fest og overnatning for vores store elever.

Der sælges ikke billetter
Se andre events
TEEN WEEKEND
TEEN WEEKEND

Tid og sted

30. sep. 2023, 10.00 – 01. okt. 2023, 12.00

Spejderhytten, Glamsbjergvej 16, 2770 Kastrup, Danmark

Om eventet

Weekenden er inddelt i fire dele: Juniorinstruktør kursus, Teambuilding med middag, overnatning samt 1. hjælpskursus. Det er muligt at deltage i alle eller enkelte dele. Nogle elever er så langt i deres Capoeira, at de kan tage Juniorinstruktørset. Andre har ikke lyst til at undervis de mindre Capo Kidz. Alle vil være med til Teambuilding og fest, og nogle synes også det er sjovt at sove ude.  I aftaler med Contra Mestra Vida, hvad der passer til jeres barn.

Husk træningstøj, festtøj, sovepose, underlag og tandbørste - alt efter, hvad I skal deltage i.

DGI JUNIORINSTRUKTØR KURSUS  Kl. 10-16 

På kurset lærer I at undervise, hjælpe, vise og rette øvelser samt tage godt imod nye elever. Efter kurset får I et diplom.

TEEN TEAMBUILDING   

Har du ikke været på kurset, håber vi, at du kommer kl. 16.30. Vi skal nemlig grine, prøve sjove lege, spise god mad og danse til vi er trætte. 

OVERNATNING  

Dem der har lyst kan slutte dagen af med at overnatte i spejderhytten. 

1. HJÆLPS KURSUS  Søndag har vi et 1. Hjælps kursus rettet mod træningsskader. I lærer her at behandle en akut træningsskade, bruge RICE mm. 

Kl. 12 runder vi en spændende weekend af og drager hjem.

Del dette event

bottom of page